Barion Pixel

ThetaHealing®

A ThetaHealing® egy mélyreható transzformatív módszer, amely a tudatos és tudatalatti elme közötti kapcsolat kiaknázásával kínál lehetőséget a személyes fejlődésre és gyógyulásra. Ez a technika a meditáció és a Theta agyhullám állapot elérésére épül, lehetővé téve, hogy közvetlenül kapcsolatba lépj a tudatalattival és a Legmagasabb Tudatossággal. Célom, hogy segítsek feloldani azokat a korlátozó hiedelmeket, amelyek akadályoznak az életedben, így biztosítva számodra egy boldogabb, egészségesebb és teljesebb élet megteremtését.

Veress Hilda

Miben segít a ThetaHealing®?

A ThetaHealing® egy rendkívül erőteljes transzformatív technika, amely segít a tudatalatti korlátozó hiedelmek és minták felismerésében és átalakításában, ezáltal támogatva a mélyreható személyes és spirituális fejlődést. Ez a módszer lehetőséget nyújt számodra, hogy közvetlen kapcsolatba lépj a tudatalattid legmélyebb rétegeivel, feloldva a fejlődésedet gátló blokkokat. A ThetaHealing® alkalmazásával javítható az önbizalom, kezelhetők az érzelmi sebek, és megteremthető a fizikai, érzelmi valamint spirituális jólét. Emellett elősegíti az egészségesebb életmódra való áttérést, a párkapcsolati dinamikák javítását és általánosságban a pozitív életszemlélet kialakítását. Egy olyan eszköztárat kínálok, amely segít megteremteni azt az életet, amelyre mindig is vágytál, lehetővé téve az önszabotáló mintáktól való megszabadulást és az új, pozitív gondolkodásmód kialakítását.

Miben tudlak támogatni a ThetaHealing® terén?

Névtelen terv

Mélyreható tudatalatti munka

A ThetaHealing® segítségével támogatlak abban, hogy elérj a tudatalattid mélyén rejlő információkhoz, beazonosítsd és megváltoztasd az életedet korlátozó hitrendszereket.

Névtelen terv

Pozitív változások

A ThetaHealing® módszertanával elősegítem, hogy pozitív gondolati mintáid révén vonzd be azokat az élményeket, amelyek boldoggá és elégedetté tesznek a mindennapokban.

Névtelen terv

Önkorlátozó hiedelmek feloldása

A konzultáció során lehetőséged nyílik arra, hogy felszámoljuk azokat a mélyen gyökerező, negatív hiedelmeket, amelyek akadályoznak a személyes fejlődésedben.

A ThetaHealing® -et akkor ajánlom, ha:

Miért válassz engem?

Névtelen terv

Tudatalatti minták feltárása és átalakítása

Mélyreható ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezem a tudatalatti minták feltárásában és átalakításában, ami lehetővé teszi, hogy segítsek neked feloldani azokat a korlátozó hiedelmeket és mintákat, amelyek gátolják a fejlődésed.

Névtelen terv

Energetikai egyensúly és harmonizáció

Szakértői szinten alkalmazom a ThetaHealing® technikát, hogy segítsek növelni és harmonizálni az energetikai szintedet. Ez hozzájárul az általános jóléted javításához, így elősegítve a boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet megélését.

Névtelen terv

Önfejlesztés és személyes transzformáció

A ThetaHealing® technika segítségével személyre szabott útmutatást nyújtok az önfejlesztés és a személyes transzformáció útján. Célom, hogy támogassalak abban, hogy megismerd és kiaknázd a benned rejlő lehetőségeket.

Gyakran ismételt kérdések

A ThetaHealing® konzultáció egy mélyreható folyamat, melynek során közvetlenül a tudatos és tudatalatti elmével foglalkozunk. A kezdeti beszélgetés során felmérjük azokat a területeket az életedben, ahol változást szeretnél elérni, vagy azokat a problémákat, amelyekkel küzdesz. Ezt követően egy meditációs technikával elérjük a Theta állapotot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy közvetlen kapcsolatba lépjünk a tudatalattiddal és a Legmagasabb Tudatossággal. Ebben az állapotban azonosítjuk és átprogramozzuk azokat a tudatalatti mintákat és hiedelmeket, amelyek akadályoznak a fejlődésedben, legyen szó önbizalomhiányról, korlátozó gondolkodásmódról, vagy bármely negatív érzésről. A konzultáció célja, hogy feloldjuk ezeket a blokkokat és helyettesítsük őket pozitív, támogató gondolatokkal és érzésekkel, segítve ezzel a személyes fejlődésedet és a boldog, örömteli élet elérését.

A ThetaHealing® technika egy transzformációs módszer, amely a meditáció és a Theta agyhullám állapotának elérésével lehetővé teszi a tudatalatti mélyén rejlő korlátozó hitrendszerek és negatív minták feltárását, átalakítását. Az eljárás során kapcsolódunk a Legmagasabb Tudatossághoz, ami segít újraértékelni és megváltoztatni az életünket befolyásoló alapvető nézeteket, ezáltal elősegítve a pozitív változásokat és az öngyógyítás folyamatát. Globálisan alkalmazott és elismert technika, amely nem csupán a személyes fejlődést támogatja, hanem a fizikai és érzelmi jólét javítására is kiterjed, segítve az embereket abban, hogy harmonikusabb, boldogabb életet éljenek.

A ThetaHealing® online vagy személyesen zajlik előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

  • Online (Skype/Zoom/Viber/Messenger)
  • Személyes (Székesfehérvár/Budapest)

Nem. A ThetaHealing® nem helyettesíti az emberi orvoslást, diagnózist, kezelést vagy terápiát sem pszichológiai sem fizikai probléma esetén. Ahogyan a módszer megalkotója, Vianna Stibal, úgy jómagam sem vagyok orvos vagy terapeuta. Nem végzek semmilyen egészségügyi, gyógyítói, orvosi vagy pszichoterápiás tevékenységet, valamint a konzultáción résztvevőnek sem ígérek ilyet.

  • Ha szeretnéd megérteni és megváltoztatni azokat a tudatalatti mintákat, hiedelmeket, amelyek gátolják a személyes és spirituális fejlődésedet. Ez magában foglalhatja az önbizalomhiányt, a negatív önképet, vagy akár a sikerességhez és a boldogsághoz kapcsolódó korlátozó nézeteket.
  • Ha fel szeretnéd dolgozni és átformálni a szüleidtől vagy elődeidtől örökölt mintákat, hitrendszereket, amelyek negatívan befolyásolják jelenlegi párkapcsolataidat vagy akadályoznak az egészséges kapcsolatok kialakításában.
  • Ha szeretnéd megszüntetni azokat a blokkokat, amelyek akadályoznak az életedben való haladásban, legyen szó érzelmi blokkokról, félelmekről, szorongásról, vagy akár fizikai betegségek mögött meghúzódó emocionális okokról.

A ThetaHealing® segítségével a mély meditációs állapotban elérhető tudatalatti rétegek feltárásával és átalakításával lehetséges változásokat eszközölni, amelyek pozitívan befolyásolják az életminőséget, segítve a jobb önismeret elérését, a belső békét és a teljesebb, boldogabb élet megélését.

Az együttműködés kulcsfontosságú

A ThetaHealing® módszer segítségével együtt dolgozunk azon, hogy felismerd és megváltoztasd azokat a tudatalatti mintákat és hiedelmeket, amelyek korlátoznak az élet minden területén. Ennek érdekében az én szerepem, hogy biztonságos, támogató környezetet biztosítsak számodra, ahol nyitottan és őszintén felfedezheted önmagad legmélyebb rétegeit. Együttműködésünk során személyre szabott útmutatást és támogatást nyújtok, miközben Te a saját utadat járod, döntéseket hozol és változásokat eszközölsz. Az eredmény egy mély és tartós átalakulás, amely lehetővé teszi számodra, hogy összhangban élj saját értékeiddel és céljaiddal, felszabadítva ezzel az útját a teljes körű jólétnek és boldogságnak.

Shopping Cart