Barion Pixel

Párkapcsolati tanácsadás

A párkapcsolati tanácsadás nem csak válság idején jelenthet megoldást; sokkal inkább egy proaktív lépés a boldog és egészséges kapcsolat felé. Akárcsak az egészségünkkel, a párkapcsolatunkkal is foglalkoznunk kell, mielőtt problémák merülnének fel. Az előrelátó gondoskodás, a közös növekedés és fejlődés iránti elkötelezettség lehet az alapja egy tartós és kiegyensúlyozott kapcsolatnak- én pedig ennek az elérésében segítek. Engedd meg magadnak a lehetőséget, hogy felfedezd, milyen változásokra van szükséged a boldogság és összhang eléréséhez párkapcsolatodban!

Veress Hilda

Miben segít a párkapcsolati tanácsadás?

A párkapcsolati tanácsadás számos módon segíthet javítani a kapcsolat minőségén és mélyíteni a kötődést. Elősegíti az egymás iránti mélyebb megértést és empátiát, lehetővé téve számotokra, hogy jobban megértsétek egymás szükségleteit, érzéseit és motivációit. Támogatja a hatékonyabb kommunikációt, hogy nyíltabban és őszintébben tudjatok kommunikálni egymással, csökkentve a félreértéseket és konfliktusokat. A tanácsadás segítségével felismerhetőek és kezelhetőek a problémás viselkedésminták, lehetővé téve a változást és növelve a kapcsolatban rejlő örömöt és elégedettséget.

Hogyan segít a párkapcsolati tanácsadás?

Névtelen terv

Kommunikációs készségek fejlesztése

Olyan kommunikációs technikákat és stratégiákat tanítok, amelyek lehetővé teszik számotokra, hogy nyíltan és konstruktívan fejezzétek ki érzéseiteket és szükségleteiteket, csökkentve a félreértéseket és a vitákat.

Névtelen terv

Mélyebb érzelmi kötődés és megértés

A tanácsadás fórumot biztosít számotokra, hogy megosszátok gondolataitokat. Ez segít abban, hogy elmélyítsétek az érzelmi kapcsolatot és jobban megértsétek egymás belső világát, elősegítve a kölcsönös tisztelet és szeretetet.

Névtelen terv

Megoldások és adaptációs stratégiák

Megoldásokat kínálok a különböző párkapcsolati problémákra, segítve benneteket abban, hogy megtaláljátok és alkalmazzátok azokat a stratégiákat, amelyek segítenek a kiegyensúlyozott és egészséges kapcsolat fenntartásában.

A párkapcsolati tanácsadást akkor ajánlom, ha:

Miért válassz engem?

Névtelen terv

Szakértői tapasztalat

Mélyreható ismeretekkel rendelkezem a párkapcsolati dinamikák, a konfliktuskezelés és a kommunikációs technikák terén, így tudom hatékonyan támogatni a kapcsolatotok fejlődését.

Névtelen terv

Empátia és elfogadás

Megértő, támogató légkört teremtek, ahol nyíltan és őszintén megoszthatjátok gondolataitokat, érzéseiteket. Ez az elfogadó, ítélkezésmentes környezet segít a bizalom megerősítésében.

Névtelen terv

Egyéni és páros megközelítés

Minden kapcsolat egyedi, így az általam nyújtott tanácsadás teljes mértékben az egyéni és közös céljaitokra, szükségleteitekre szabott. Ezáltal biztosítom, hogy hatékony és releváns segítséget kapjatok.

Gyakran ismételt kérdések

 • Bevezető konzultáció: első lépésként egy bevezető beszélgetés során felmérjük a helyzetet, meghatározzuk a fő problémákat és célkitűzéseket. Ez az alkalom lehetőséget biztosít mindkét fél számára, hogy nyíltan kifejezze érzéseit, aggodalmait és várakozásait.
 • Problémák és konfliktusok azonosítása: részletesen áttekintjük a kapcsolatot érintő fő problémákat, azok gyökereit és a konfliktusokat okozó viselkedésmintákat. Megpróbáljuk azonosítani azokat a kommunikációs akadályokat és érzelmi reakciókat, amelyek akadályozzák a hatékony kommunikációt és a kölcsönös megértést.
 • Célok meghatározása: a problémák felismerése után konkrét célokat tűzünk ki, amelyeket a párkapcsolati tanácsadás során szeretnénk elérni. Ezek a célok lehetnek rövid vagy hosszú távúak, és mindkét fél szükségleteit és vágyait tükrözik.
 • Megoldási javaslat: különböző technikákat és gyakorlatokat alkalmazunk a kommunikáció javítására, a konfliktusok kezelésére, az empátia és a kölcsönös tisztelet megerősítésére. Az a célunk, hogy a párok új szemléletmódot és készségeket sajátítsanak el, amelyekkel hatékonyabban kezelhetik a problémákat és építhetik a kapcsolatukat.
 • Követés és értékelés: a tanácsadási folyamat során rendszeresen értékeljük a haladást, és szükség esetén módosítjuk a megközelítést, hogy biztosítsuk a legjobb eredményeket. A folyamat végén összegzünk és felvázoljuk a további lépéseket, amelyek segítenek fenntartani a pozitív változásokat és tovább erősíteni a kapcsolatot.

A párkapcsolati tanácsadás online vagy személyesen zajlik előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

 • Online (Skype/Zoom/Viber/Messenger)
 • Személyes (Székesfehérvár/Budapest)

Amennyiben még nem találtad meg a társadat, de változtatnál ezen a helyzeten, akkor egyéni konzultáció után döntjük el, hogy milyen irányba haladjunk. Az elakadás okát beazonosítva coaching-gal megyünk tovább, ha transzgenerációs minták okozzák a problémát, akkor pedig a ThetaHealing® módszerét javaslom. Lehetőséged van továbbá csoportban is dolgozni a problémádon az aktuálisan meghirdetett workshop-ok, programok/események keretein belül, miközben megtapasztalod, hogy nem vagy egyedül, hiszen tanulhatsz a többiek megoldásaiból, továbbá megélheted a csoport támogató, megtartó erejét is.

Igen, a párkapcsolati tanácsadónak, mint minden szakmai tanácsadás esetében, titoktartási kötelezettsége van. A titoktartás alapvető eleme a terápiás és tanácsadói kapcsolatnak, mivel ez biztosítja a bizalmi légkört, amely elengedhetetlen a hatékony munkához és a kliensek biztonságérzetéhez.

 • Új nézőpontokat találni, melyek segítségével könnyebben kezelhetitek a párkapcsolatban felmerülő mindennapi problémákat.
 • Támogatja az önismereti fejlődéseteket, így nemcsak párodat, de magadat is jobban fogod érteni.
 • Új gondolkodási-, viselkedési- és szemléletmódokat sajátíthattok el.
 • Segít megtalálni a számotokra legmegfelelőbb megoldást a stabil, biztonságos, tartós és boldogabb együttéléshez.
 • Irányt és lehetőséget kínál egy olyan párkapcsolat megéléséhez, melyben a boldog és kiegyensúlyozott közös élet része az is, hogy az átmeneti nehézségekben, kihívásokban is vállaljátok a közös utat, a közös megoldást, kölcsönösen kitartva egymás mellett.

Az együttműködés kulcsfontosságú

Az együttműködés kulcsfontosságú a párkapcsolati tanácsadás sikerében. Minden felnőtt ember,- akár párkapcsolatban él, akár nem-, a saját életéért és döntéseiért felelős. A tanácsadási folyamat során nem mondom meg, hogy váljatok el vagy maradjatok együtt, sem azt, hogy kinek van igaza. Nem hozok döntéseket helyettetek, de segítek abban, hogy a közvetlen problémákon túl a mélyebb okokat is lássátok, és a megoldás felé vezető úton el tudjatok indulni. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, ha egy helyzet konfliktust okoz, a jelenben segítséget kaphattok egy független, objektív szakembertől, aki átsegít a nehézségeken.

Shopping Cart