Barion Pixel

Coaching

A coaching alapvető célja az egyéni vagy csoportos fejlődés támogatása, ahol a coach olyan környezetet teremt, amely elősegíti a kliensek önismeretének mélyítését, céljaik tisztázását és azok eléréséhez szükséges lépések meghatározását. A folyamat során kulcsszerepet játszik a személyes felelősségvállalás és a saját megoldások felismerése, ami lehetővé teszi a tartós változást és fejlődést. Támogatlak abban, hogy saját erőforrásaidat felismerve, és azokat hatékonyan alkalmazva érd el a kitűzött céljaidat!

Veress Hilda

Miben segít a coaching?

A coaching abban segít, hogy saját belső erőforrásaidra támaszkodva találd meg a válaszokat és megoldásokat az életed különböző területein felmerülő kihívásokra. Akár személyes, akár szakmai fejlődésedről van szó,- a coaching támogatást nyújt céljaid tisztázásában, azok eléréséhez szükséges lépések meghatározásában, és abban, hogy hogyan fokozd önbizalmadat és önreflexiód. Egyedi, személyre szabott megközelítéssel dolgozom, figyelembe véve egyéni helyzetedet, szükségleteidet és céljaidat. Legyen szó akár a munka és magánélet egyensúlyának megtalálásáról, stresszkezelésről, vagy bármely személyes fejlesztési területről, közösen dolgozunk azon, hogy elérhesd a kívánt változást. Tedd meg az első lépést a változás felé!

Miben tudlak támogatni a coaching terén?

Névtelen terv

Egyéni coaching

Ebben a személyre szabott folyamatban közösen dolgozunk a saját céljaidon, legyen szó önfejlesztésről, karrierépítésről, stresszkezelésről vagy bármely életvezetési kihívásról. Segítek előcsalogatni a benned rejlő erőforrásokat és képességeket.

Névtelen terv

Párkapcsolati coaching

A párkapcsolati coaching során a kommunikációs problémák, bizalmi kérdések, konfliktuskezelés és az intimitás helyreállítása állnak a középpontban. Segítek a párkapcsolati dinamikák kezelésében, hogy kapcsolatod harmonikusabb legyen.

Névtelen terv

Team coaching

A team coaching során a csapatépítés, konfliktuskezelés, kommunikáció és szervezetfejlesztés áll a fókuszban. Célom, hogy segítsek a csapatoknak megerősíteni az együttműködést, javítani a kommunikációt és hatékonyabban kezelni a konfliktusokat.

A coachingot akkor ajánlom, ha:

Miért válassz engem?

Névtelen terv

Személyre szabott támogatás

Odafigyelek az egyéni igényeidre, céljaidra és kihívásaidra, hogy a lehető leginkább támogatni tudjalak az általad választott úton.

Névtelen terv

Korszerű módszerek és eszközök

Folyamatosan frissítem és bővítem tudásomat, hogy a coaching mindig naprakész, hatékony és a jelenlegi legjobb gyakorlatokon alapuljon.

Névtelen terv

Elkötelezettség a fejlődésed mellett

Az én sikerem a Te sikereden múlik. Támogatlak a céljaid elérésében, és veled tartok a változás minden egyes szakaszában.

Gyakran ismételt kérdések

A coaching menete a bevezető konzultációval kezdődik, ahol megismerkedünk, és felmérjük a célokat. Ezt követően meghatározunk egy egyedi, személyre szabott tervet, ami a céljaid elérésére szolgál. A folyamat során rendszeres egyéni találkozókat tartunk, ahol az aktuális helyzetet, az előrehaladást és az esetleges akadályokat beszéljük át. A találkozók között különböző feladatokat és gyakorlatokat adok, hogy támogassuk a saját fejlődésedet. A folyamat végén értékeljük az elért eredményeket, és szükség esetén további lépéseket tervezünk.

A coaching online vagy személyesen zajlik előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

 • Online (Skype/Zoom/Viber/Messenger)
 • Személyes (Székesfehérvár/Budapest)

A coaching fő szabályai közé tartozik a kölcsönös tisztelet, a nyitottság, és az őszinteség. Fontos, hogy a kliens és a coach együttműködése bizalmon alapuljon. A coaching folyamatának másik alapvető szabálya a felelősségvállalás: a kliens felelős a saját fejlődéséért, a coach pedig azért, hogy professzionális támogatást nyújtson a folyamat során. A titoktartás és a bizalmas információk védelme szintén alapvető elv.

Igen, a coachnak titoktartási kötelezettsége van. Minden, ami a coaching során elhangzik, bizalmas marad, és a coach nem oszthatja meg harmadik féllel. Ez biztosítja, hogy a kliensek nyíltan és őszintén oszthassák meg gondolataikat, érzéseiket és félelmeiket.

 • Ha változtatnál gondolkodásmódodon vagy életviteleden, és gyors eredményekre vágysz.
 • Amikor úgy érzed, hogy nem boldogulsz egyedül a kihívásaiddal.
 • Ha szeretnéd irányítás alatt tartani az életed.
 • Ha nehézséget jelent számodra a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtése.
 • Amennyiben az önértékeléseddel vagy az önbecsüléseddel kapcsolatban akadályokba ütközöl.
 • Ha szükséged van valakire, aki végigkísér a változás útján.
 • Ha fejleszteni szeretnéd az önbizalmadat és az önismeretedet.
 • Ha tudatosabban szeretnéd kezelni az életedet és a döntéseidet.
 • Szakmai vagy személyes stresszhelyzetek, nyomás és konfliktusok esetén.
 • Ha motivációhiányban szenvedsz.
 • Ha szeretnéd javítani a személyes hatékonyságodat.
 • Ha erősíteni szeretnéd az intuíciód.
 • Ha célod, hogy kommunikációd tisztább és magabiztosabb legyen.
 • Ha javítani szeretnél a közérzeteden és az életfelfogásodon minden szinten.

Az együttműködés kulcsfontosságú

A sikeres coaching alapja, hogy mindkét fél – a kliens és a coach – elkötelezett legyen a közös munka iránt, és aktívan részt vegyen a folyamatban. Ez a kölcsönös elkötelezettség biztosítja, hogy valódi előrelépést érj el a céljaid felé. Fontos, hogy nyitott légy az önmagaddal kapcsolatos őszinte visszajelzések elfogadására és a változásra, míg az én szerepem, hogy biztonságos és támogató környezetet biztosítsak számodra. Az együttműködés során én mint coach, nem csupán útmutatást és támogatást nyújtok, hanem olyan eszközöket és technikákat is adok a kezedbe, amelyekkel saját magad is képes leszel kezelni a jövőbeni kihívásokat. Az együttműködés így válhat igazán eredményessé.

Shopping Cart