Barion Pixel

Táplálkozási tanácsadás

Az egészséges életmódra való áttérés egy olyan utazás, amely mindenki számára elérhető, ha készen állunk a változásra és nyitottak vagyunk az új lehetőségekre. A táplálkozási tanácsadás során figyelembe veszem egyéni igényeidet, céljaidat és életmódodat. Hiszek abban, hogy a táplálkozás nemcsak fizikai, hanem lelki jólétet is biztosít, és fontos szerepet játszik az általános életminőség javításában. Legyen szó étrendi változásokról, súlykezelésről vagy egyszerűen csak az egészségesebb életmód iránti vágyról, – célom, hogy megtaláld és fenntartsd a számodra legmegfelelőbb életmódot!

Veress Hilda

Miben segít a táplálkozási tanácsadás?

A táplálkozási tanácsadás során holisztikus szemlélettel – tekintettel az emberi lény szellemi, lelki és testi egységére – támogatlak az életmódváltásban, az egészségoptimalizálásban vagy a specifikus egészségi állapotokhoz szükséges táplálkozási igények kielégítésében. Ezáltal segítséget nyújtok a változatos, kiegyensúlyozott étrend kialakításában, amely hozzájárul az egészségmegőrzéshez, betegségek megelőzéséhez és a már kialakult egészségügyi problémák kezelésének támogatásához. Célom, hogy útmutatást adjak a táplálkozás útvesztőiben, hogy tudatosan és magabiztosan navigálj az egyéni igényeidhez és céljaidhoz igazodó étrend kialakításában.

Hogyan segít a táplálkozási tanácsadás?

Névtelen terv

Egyéni igényekre szabott terv

Az egyéni igények, célkitűzések és az aktuális egészségi állapot figyelembevételével készítek személyre szabott étrendi és életmód terveket, biztosítva, hogy az ajánlások teljes mértékben támogassák egészségedet.

Névtelen terv

Egészséges szokások kialakítása

A tanácsadás során megkapod a szükséges eszközöket és ismereteket, amelyekkel növelheted életminőségedet, javíthatod fizikai és lelki állapotodat, valamint elősegítheted az egészséges testtömeg elérését és megtartását.

Névtelen terv

Tudatos táplálkozás és önreflexió

A táplálkozási tanácsadás segít megérteni a táplálkozás és az egészség közötti összefüggéseket, valamint felfedezheted azokat az érzelmi és pszichológiai tényezőket, amelyek befolyásolhatják étkezési szokásaidat.

A táplálkozási tanácsadást akkor ajánlom, ha:

Miért válassz engem?

Névtelen terv

Személyre szabott tanácsadás

A táplálkozási tanácsadás folyamatát, az egyedi igényeidre és céljaidra szabom, legyen szó súlykezelésről, egészségmegőrzésről vagy a specifikus táplálkozási kihívások kezeléséről.

Névtelen terv

Tudományosan megalapozott tanácsok

Folyamatosan követem a legfrissebb eredményeket és ajánlásokat, így biztos lehetsz abban, hogy a nálam kapott információk megbízhatók és tudományos alapokon nyugszanak.

Névtelen terv

Támogató és motiváló környezet

Tudom, hogy az életmódváltás nem könnyű feladat, ezért támogató és motiváló légkört biztosítok, ahol bátran megoszthatod gondolataidat és aggodalmaidat, a siker érdekében.

Gyakran ismételt kérdések

A táplálkozási tanácsadás folyamata egy olyan személyre szabott terv, amely az egyedi céljaid, egészségi állapotod és életmódod figyelembevételével készül. Első lépésként egy alapos előzetes konzultáción veszünk részt, ahol megbeszéljük jelenlegi táplálkozási szokásaidat, egészségi állapotodat, életmódodat és céljaidat. Ezután részletes táplálkozási tervet dolgozok ki számodra, amely figyelembe veszi a személyes adottságaidat és az elérni kívánt célokat. A terv tartalmazza az ajánlott ételeket, étrendi javaslatokat és szükség esetén étrend-kiegészítőket, valamint praktikus tippeket a megfelelő táplálkozási szokások kialakításához. A táplálkozási tanácsadás során folyamatos támogatást és motivációt biztosítok, segítek az akadályok leküzdésében és nyomon követem a haladást. Szükség esetén finomítjuk az étrendet, hogy az még jobban megfeleljen az egyéni szükségleteidnek és céljaidnak. Az egész folyamat során szorosan együttműködünk, hogy biztosítsam számodra az egészséges táplálkozási minták hosszú távú fenntartását és az általános jólét javulását.

A táplálkozási tanácsadás online vagy személyesen zajlik előre egyeztetett időpontban és helyszínen.

 • Online (Skype/Zoom/Viber/Messenger)
 • Személyes (Székesfehérvár/Budapest)

Nem, a táplálkozási tanácsadás nem egyenértékű az orvosi diagnózissal. A táplálkozási tanácsadók segíthetnek az egészséges étkezési minták kialakításában, étrendi javaslatokkal szolgálhatnak a különböző állapotok és betegségek kapcsán, valamint támogathatnak az egészségoptimalizálásban és az életmódváltásban. Azonban nem jogosultak orvosi diagnózis felállítására, betegségek kezelésére vagy gyógyszerek felírására. Az egészségi állapot értékeléséhez és bármilyen betegség diagnosztizálásához, valamint kezeléséhez fontos, hogy orvoshoz fordulj!

 • Ha kórházi kezelés alatt állsz vagy orvosi felügyeletre szorulsz.
 • Ha orvosi vizsgálat, diagnózis vagy kezelés helyett keresnél meg engem.
 • Ha komoly műtéti beavatkozáson estél át nemrégiben vagy egy ilyen beavatkozás előtt állsz.
 • Ha hormonkezelés alatt állsz.
 • Ha vesebetegségben, epebetegségben, májbetegségben vagy szív- és érrendszeri betegségben szenvedsz.
 • Ha bármelyik belső szerved teljes vagy részleges hiányában szenvedsz.
 • Ha orvos által diagnosztizált lelki eredetű evészavarral (pl. bulimia, anorexia, binge eating) küzdesz.
 • Ha 18 éves kor alatti vagy.
 • Ha várandósság vagy szoptatás idején keresnél fel.

Fontos: nem írok ketogén, vércsoport-specifikus, vegán vagy vegetáriánus étrendeket, amennyiben ezek speciális orvosi felügyeletet igényelnének! Ezekben az esetekben javaslom, hogy szakképzett egészségügyi szakemberhez fordulj további tanácsért és kezelésért!

 • Ha úgy érzed, hogy nehézségeid vannak a táplálkozásoddal kapcsolatban és szeretnél változtatni.
 • Ha kész vagy egy szemlélet- és szokásváltásra az egészségesebb életmód érdekében.
 • Egy egészségtudatos életmódot szeretnél kialakítani magadnak.
 • Hajlandó vagy tenni azért, hogy megvalósítsd a vágyott életmódodat.
 • Az egészséged megőrzése, javítása a célod, akár a megelőzés, akár már fennálló egészségi állapot kezelése miatt.
 • Szeretnéd megérteni, hogy milyen táplálkozási szokások szolgálják a legjobban a tested és lelked egészségét.
 • Szükséged van személyre szabott, egyedi táplálkozási tervre, ami figyelembe veszi az egyéni adottságaidat, egészségi állapotodat és céljaidat.
 • Támogatást keresel az életmódváltásban, hogy fenntartható módon tudj egészségesen táplálkozni.
 • Fokozni szeretnéd az általános jólétedet, energiaszintedet és teljesítményedet a helyes táplálkozás által.
 • Kíváncsi vagy, hogyan befolyásolhatja a táplálkozás a mentális egészségedet és hogyan kezelheted az érzelmi evést.

Az együttműködés kulcsfontosságú

A táplálkozási tanácsadás során támogatlak abban, hogy az aktuális trendek helyett megtaláld az egyéni igényeidnek megfelelő, hosszú távon is fenntartható táplálkozási módot. Olyan személyre szabott tanácsokkal és gyakorlati tippekkel látlak el, amelyek elősegítik az egészséged és jóléted javulását, miközben közösen feltárjuk az érzelmi evés és más táplálkozási minták mögötti okokat, segítve ezzel az evéstudatosságod fejlesztését. Az együttműködésünk célja, hogy a változás ne csak a táplálkozásodban, hanem az életminőségedben is pozitív irányba mutasson, biztosítva a támogatást és motivációt a berögzött szokások megváltoztatásához.

Shopping Cart