Barion Pixel

Rólam

Sok-sok éve már annak, hogy elköteleződtem minden szinten és téren az önfejlesztés és a transzformáció mellett, mert hiszek abban, hogy van választásunk, van lehetőségünk kiteljesedett, elégedett, örömteli, harmónikus életet élni. Az életutam révén és eddigi létem során mindazt, amit tapasztalat és tanulás útján megszereztem, megéltem, megtanultam, igyekszem ötvözni, megmutatni és átadni, építőleg és hozzájárulásként használni. Folyamatosan képzem és továbbképzem magam, mivel hiszem és vallom, hogy az életben a tanulás folyamatos és hogy önmagam képzése, illetve az önmagammal és önmagamon történő munka a legjobb az ügyfeleimnek is.

Főként párkapcsolati, kommunikációs, fejlesztési, önismereti, coaching, stressz-, válság- és konfliktuskezelési módszereket, eszközöket, technikákat tanulok, olyanokat is, melyek nem igazán ismertek vagy elterjedtek, miközben mindazt, ami működik, beépítem a tevékenységembe.

Eddigi főbb tanulmányaim:

 • Okleveles műszaki menedzser (Veszprémi Egyetem)
 • Okleveles mediátor (PTE-ÁJK) IM szám: T/003424
 • Mediátor (KEMI)
 • Life and Business coach (akkreditált)
 • Rendszerszemléletű megoldásorientált coach
 • NLP, Tranzakcióanalízis, Rendszerállítás (akkreditált)
 • Párkapcsolati coach és házassági tanácsadó
 • Facilitátor és teamcoach
 • Gastro- és táplálkozás coach
 • Okleveles Táplálkozási Tanácsadó és Wellness Trainer
 • Health & Wellness coach
 • Meditation coach
 • Mindfulness and Well-Being specializáció (Rice University)
 • ThetaHealing® konzulens (Alap, Haladó, Teremtés és Bőség, Ritmus, Te és a
  Teremtő, Áss mélyebbre)

A szenvedélyem

A tudatosítás, az önismeret, az önreflexió segítségével dolgozni, azaz változtatni tudunk az érzelmi kifejezéseken, viselkedésen, kommunikáción, berögzült gondolkodáson. A rálátásból megértés, a megértésből cselekvés fakad. Indulj, ébreszd, stimuláld a benned élő önmagad, dönts, cselekedj, változtass, mindig van lehetőséged arra, ha változtatni szeretnél az életeden. Te döntesz. Bátorítalak, hogy indulj el az úton, legelőször önmagad felé, akkor is, ha olykor egyedül -még- nem megy. A lehetőségek és a választások által folyamatosan biztosított, hogy elindulj és végighaladj egyre tudatosabban ezen az úton. Tudom és átérzem, hogy mit is tud jelenteni a támogató és szeretetteljes környezet az életünkben, illetve a saját magunkhoz vezető úton.

Hiszem, hogy teljesen egyéni, hogy kinél mi működik, ki hogyan és milyen tempóban halad, változik és változtat. Bár megoldásfókuszú vagyok, célom, hogy úgy kapcsolódjunk, hogy az együttműködésből a lehető legtöbbet és legjobbat hozzuk ki, ezért egyénileg, személyre szabottan választjuk ki a módszereket, melyekkel a leghatékonyabban idézhetjük elő a változást. Szeretettel, mindkettőnk érdekében mondom, hogy csakis akkor tudlak segíteni Téged, ha azt is vállalod, hogy a folyamatban aktívan, cselekvően részt veszel. Továbbá, minden esetben akkor indulunk el, ha megvan a kölcsönös bizalom.

Tudd, hogy egy módszer, technika, eszköz vagy kurzus sem oldja meg helyetted az életed, nem hoz helyetted döntéseket, választásokat (hidd el, ez végtelen potenciál számodra), Neked kell „működtetned” az életedet, legyen szó bármilyen eszközről, tudásról, módszerről, mert bár mind érted van és segítenek a változásban, a jelenlétben, a lehető legjobb megoldásban, életed lehető legmagasabb szinten való megélésében, de Te vagy az életed irányítója, teremtője.

A harmónikus, boldog és kiegyensúlyozott élet nem csak egy álom, amennyiben készen állsz, szeretettel kísérlek és támogatlak az utadon.

Céljaim

Együttműködésünk esetén végigvezetni egy olyan eredményes folyamaton, transzformáción, aminek a végére azt érezheted, hogy használod és megéled a tehetséged, adottságaid, potenciálodat és saját életedet újraalkotva látható, érezhető eredményeket érsz el az utadon és fejlődésedben.

Támogatni Téged a saját utadon, hogy el- és meg tudd ismerni önmagadat, fel tudd ismerni a képességeidet, fel tudd fedezni az értékeidet, segítelek a céljaid tisztázásában, azok megfogalmazásában és abban, hogy hogyan fókuszálj céljaidra annak érdekében, hogy el is érd azokat, könnyedén, örömmel. Segítelek a kibontakozásod és kiteljesedésed során, hogy minél több szeretetet, bátorságot, kreativitást, alkotókészséget és örömöt vigyél saját és környezeted életébe.

Sokszor minden ott kezdődik, hogy be tudjuk fejezni az önbecsapást. Ehhez elengedhetetlen a bátorság és a fenntartásához egyik alap kellék az önreflexió. Küldetésem, hogy rálátást és kulcsot adjak a hozzám fordulóknak a működésükhöz, hogy szeretetben és szabadságban tudjanak élni önmagukkal, másokkal és egymással, így ezáltal párkapcsolati, illetve kapcsolódási kihívásaikat is meg tudják oldani. Hiszem, hogy az élet egy tanulási folyamat, mindig kapcsolatban lehetünk önmagunkkal, fejlődhetünk, miközben lehetünk jól, élhetünk örömmel és elégedetten.

Legyél az, aki valójában vagy, örömtelien, befelé és kifelé egyaránt, összhangban.

Shopping Cart