Barion Pixel

Mediáció – válási

18 000Ft45 000Ft

A válási mediáció lehetőség olyan (házas)pároknak, akik úgy érzik, hogy kapcsolatuk, házasságuk helyreállítására, megmentésére szándékuk nincs, úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják életüket, és szeretnének elfajuló konfliktusokkal teli hosszadalmas és költséges pereskedés nélkül elválni. A válási mediáció során segítek, hogy olyan megállapodás szülessen, melyben a (házas)pár mindkét tagjának érdeke érvényesül, mely mindkettőjüknek elfogadható és a közös gyermek(ek) érdekeit is szem előtt tartja.

Előkészítő beszélgetés
Időtartam: 60 perc alkalmanként

Mediációs ülés
Időtartam: max.180 perc alkalmanként

Kérem válasszon:

Cikkszám: N/A Kategória:

A mediációs eljárás fő szabály szerint Magyarországon önkéntes, már folyamatban lévő per esetén annak bármely szakaszában kezdeményezhető, indokolt esetben a bíróság kötelezheti a feleket mediátor igénybevételére. A válási mediáció célja segíteni a (házas)pároknak megegyezni a váláshoz szükséges kérdésekben, mint például a vagyonmegosztás, szülői felügyelet, gyermekelhelyezés, gyermekkel való kapcsolattartás, gyermektartás, lakáshasználat.

Előkészítő megbeszélésen a (házas)pár egyik tagja van jelen, ilyenkor mediátorként külön-külön találkozom a (házas)pár tagjaival.
Mediációs ülésen a (házas)pár mindkét tagja jelen van, ilyenkor mediátorként együtt találkozom a (házas)párral.

Minden mediáció előtt kötelező az előkészítő megbeszélés.
A mediációs megállapodás írásba foglalásának díját a mediációs ülés díja tartalmazza.
Az összegek bruttó AAM (alanyi adómentes) összegek.
Kérem jelezd előre, ha cégként kéred a szolgáltatást, ez esetben a díjak +27% Áfával értendők.

Shopping Cart