Barion Pixel

Mediáció – családi

18 000Ft45 000Ft

A családi mediáció lehetőséget nyújt a megoldásra konkrét konfliktus vagy krízis helyzet esetén, célja a családi kapcsolódások helyreállítása. A családi mediáció során segítem az érintetteket, hogy el tudják mondani mit szeretnének, mire van szükségük, és meghallhassák egymás álláspontját, szükségleteit, érzéseit, érdekeit, bármi is legyen a téma, legyen szó együtt élő vagy nem együtt élő családtagokról.

Előkészítő beszélgetés
Időtartam: 60 perc alkalmanként

Mediációs ülés
Időtartam: max.180 perc alkalmanként

Kérem válasszon:

Cikkszám: N/A Kategória:

A családi mediáció a közvetítés azon területe, melyre nincsen semmiféle törvényi vagy hatósági előírás, illetve ajánlás a közvetítés igénybevételére. Az érintettek mégis úgy döntenek, hogy szeretnék békés kereket között rendezni a vitás helyzetet, időt és energiát hajlandóak fordítani családi kapcsolataik rendezésére, például kamasz-szülő, testvérek, anya- és apaszerep, anyós/após, vagy más családi konfliktusok, krízisek, elakadások esetén.

Előkészítő megbeszélésen az érintett családtagok egyik tagja van jelen, ilyenkor mediátorként külön-külön találkozom az ügyben érintettekkel. Mediációs ülésen az érintett családtagok mindkét tagja jelen van, ilyenkor mediátorként együtt találkozom az ügyben érintettekkel. Kettőnél több ügyfél (érintett családtag) esetén egyedi a mediációs ülés díjszabása.

Minden mediáció előtt kötelező az előkészítő megbeszélés.
A mediációs megállapodás írásba foglalásának díját a mediációs ülés díja tartalmazza.
Az összegek bruttó AAM (alanyi adómentes) összegek.
Kérem jelezd előre, ha cégként kéred a szolgáltatást, ez esetben a díjak +27% Áfával értendők.

Shopping Cart